entr'actes loopbaancoaching mindful happy at work agency
Ga voor werk dat KLOPT voor jou!
Josephine boijens mindful loopbaancoach happy at work agency
Klik op de foto: ik vertel je graag meer over loopbaancoaching bij entr'actes!

loopbaancoaching

Coaching voor

Voel je dat jouw werk wringt met jou? Je  En je vindt het spannend, of gewoon doodeng!  Het helpt dan enorm als iemand voor jou ruimte schept voor dit proces, en jou structuur en tools geeft.

Hapy at work certified coach loopbaancoaching loopbaan coach career counseling online leeromgeving

The Happy at work Agency

In een collectief van een vijftiental coaches hebben we elk onze eigen benaderingswijze. Allemaal geven we jou toegang tot de heldere, gestructureerde online  leeromgeving  van The Happy at Work Agency, met beproefde tools voor loopbaancoaching. Gecombineerd met persoonlijke gesprekken en inspirerende opdrachten snijd ik het traject geheel toe op jouw situatie.

Ik bied jou een veilige, rustige 'bubbel' waarin alle ruis verdwijnt en jouw talenten en drijfveren helder tevoorschijn komen. Ik gebruik hierbij o.a. mijn eigen methode Loopbaan en de 8 aspecten van mindfulness.

Daarna help ik je op de weg naar buiten: de juiste woorden om je mee te presenteren, bijvoorbeeld op je LinkedIn profiel of tijdens een belangrijk gesprek. Laat werkgevers jou vinden zoals jij gevonden wil worden!

Klik op mijn foto voor een voorproefje !

Het programma is inclusief toegang tot de online leeromgeving, met video's, beproefde tools en een werkboek. Daarnaast ontvang je een talententest met analyse en 6 coachgesprekken van 2 uur, en tussentijdse support via email/telefoon.

Klik op het logo van Happy at Work voor meer info over de methodiek.

Voor de kosten: zie de aparte pagina over tarieven