Sales pagina

Mindful loopbaangesprek voor kijkers Webinar ‘mindful je gekleurde bril afzetten’

in het online netwerk café van Werken voor elkaar

 

We gaan dieper in op de automatische oordelen en verhalen die  jouw kijk op je talenten en werk beïnvloeden. En je krijg handvatten hoe je hiermee om kunt gaan. Je blik wordt weer helder en jouw ware talenten komen meer in het licht te staan.

Prijs: 60, – excl. BTW   29,50, – incl. BTW  Meld je uiterlijk 14 augustus 23.59 aan via info@entractes.nl

Gesprekken: in overleg tussen 17 augustus en 25 september 2020

Voel je dat jouw werk wringt met jou? Vaak sluimert daar een grote wens onder: je wilt je loopbaan herijken of misschien wel een carrière-switch onderzoeken.  Maar je hebt geen idee HOE.  En je vindt het spannend, of gewoon doodeng!  Ik schep voor jou graag  de ruimte voor dit proces, en geef je structuur en tools om jouw ware talenten te ont-dekken en op te poetsen.

In een veilige, rustige ‘bubbel’ verdwijnt alle ruis en komen jouw talenten en drijfveren helder tevoorschijn. 

Daarna help ik je op de weg naar buiten: de juiste woorden om je mee te presenteren, bijvoorbeeld op je LinkedIn profiel of tijdens een belangrijk gesprek. Laat werkgevers jou vinden zoals jij gevonden wil worden.

Ont-dek jouw talent en laat het spreken!

Wil je langer met mij werken? Kijk dan eens rond op mijn site. Ik vertel je graag meer over de coachtrajecten bij entr’actes en een loopbaan retraite van 6 t/m 12 september in Zuid-West Frankrijk!