loopbaancoaching The Happy at Work Agency certified happy at work coach career counseling online leeromgeving online en face to face loopbaanretreats

Loopbaancoaching – geen quick fix , maar stoppen voordat je verder gaat

Je loopbaan herijken – geen quick fix, maar investeren in je toekomst!

Als je werksituatie knelt, is een begrijpelijke reactie: er snel iets aan doen. Toch werkt dat op de lange termijn niet altijd, letterlijk en figuurlijk. Vaak is het behulpzamer om stil te staan bij het NU, voordat je verder gaat.

Een loopbaancoachtraject waarbij je eerst de weg naar binnen volgt, en dan pas stappen onderneemt om iets – groot of klein- te veranderen. Met gestructureerde stappen in de heldere en inspirerende online leeromgeving van The Happy at Work Agency, maar ook met handvatten om dat stilstaan mogelijk te maken. Ik gebruik daar elementen uit de beproefde aandachttraining voor, ook wel mindfulness genoemd. Nóg zo’n gestructureerde werkwijze met duidelijke stappen.

Door die structuur is er heel veel ruimte voor JOU, en ga je door de bomen het bos weer zien. En een duidelijk pad door dat bos, naar een nieuwe mogelijkheden, binnen je huidige werk of daarbuiten.

Ik vertel je er graag meer over! Start: zodra jij eraan toe bent!

Wil je eerst leren hoe je jezelf op pauze zet? Volg dan een mindfulness training. Start: 26 of 27 mei 19.30-21.30. Op advies van het IVM starten we online en ontmoeten elkaar hopelijk later live.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *